Doe eens gek: maak een kroegentocht per vliegtuig

We vallen maar gewoon met de deur in huis: je kunt met een watervliegtuig op kroegentocht. Soms kom je iets tegen op het...

We vallen maar gewoon met de deur in huis: je kunt met een watervliegtuig op kroegentocht. Soms kom je iets tegen op het wereldwijde web en pas zodra je het ziet, weet je dat dit is wat je altijd al hebt willen hebben of hebt willen doen. Dit is waar je onbewust al sinds je geboorte naar op zoek was en wat jouw leven compleet gaat maken. Vanaf dat moment staat het betreffende 'ding' op nummer 1 op je bucketlist en moet alles aan de kant om het te realiseren. Dit is precies zo'n geval. Neem de woorden nog even goed in je op 'je kunt met een watervliegtuig op kroegentocht'.

Lees ook: De Apollo 70 Airstream Bar is perfect voor op een festival

Maakt niet uit hoe goed of bizar jouw allerbeste stapverhaal is, het gaat overtroffen worden wanneer je voor dit reisje kiest. Jij en je vijf tofste maten kunnen met een watervliegtuig een toer maken langs de hele westkust van Canada om de beste pubs en brouwerijen te bezoeken, voor een luttele $5.000. Oké, haal diep adem, ogen dicht en toets die pincode in. Want dit wil je. Je krijgt een luxueuze Cessna Caravan (met piloot) tot je beschikking en gaat naar de oudste brewpub van Canada, in Tofino drink je een biertje aan de kust en in Victoria krijg je in kroegentocht binnen je kroegentocht. Bierception. Volgens de site van BC Beer Tour kun je heel de trip in een dag doen, of er een weekend voor uittrekken.

En dit is ongeveer wat je kan verwachten:

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="192475,192477,192479,192481,192483,192487"]