Trailer: de Underwoods zijn terug in House of Cards seizoen 5

'Het Amerikaanse volk weet niet wat het beste voor hen is... ik wel.' aldus Frank Underwood (Kevin Spacey), onze favorie...

'Het Amerikaanse volk weet niet wat het beste voor hen is... ik wel.' aldus Frank Underwood (Kevin Spacey), onze favoriete sociopatische president in de nieuwe trailer van House of Cards. Vanaf 30 mei is alweer het vijfde seizoen van deze geweldige Netflix Original te zien.

Lees ook: Zie hier de stijlvolle trailer van Kingsman: The Golden Circle

Mocht je de eerste vier seizoenen nog niet gezien hebben, neem dan vooral morgen een dag vrij en ga voor de beste binge-watch sessie van je leven.

Tijdens het vijfde seizoen proberen Frank en Claire de Amerikaanse presidentsverkiezingen te winnen. Ondertussen focust de serie zich naar alle waarschijnlijkheid op de terreurdreiging en terreurgroep ICO. Volgens sommige geruchten heeft de winst van Donald Trump invloed gehad op de verhaallijn van de serie.

'Ze (het Amerikaanse volk) zijn net kleine kinderen, we moeten hun plakkerige handjes vasthouden en hun vieze monden afvegen, ze het verschil tussen goed en fout leren en ze vertellen wat ze moeten denken, voelen en wat ze moeten willen.' zo is te horen in de trailer. Klinkt het al bekend? De Underwoods zijn terug! Zie de kersverse beelden hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=UW8Zyt8SF_U