Deze zeven meter lange tv kost je bijna een half miljoen euro

Kijk even rustig naar de C Seed 262, de grootste 4K ultra HD-tv. Wanneer geld echt niets uitmaakt en je de nieuwste game...

Kijk even rustig naar de C Seed 262, de grootste 4K ultra HD-tv. Wanneer geld echt niets uitmaakt en je de nieuwste games en films (of Playboy TV) op de best mogelijke manier wil bekijken dan is dit de tv voor jou.

Lees ook: Dit zijn de mooiste straatrally's voor supercars

Zeven meter lange tv

De tv draagt de naam 262 omdat het scherm maar liefst 262 inch, oftewel 665,48 cm groot is, bijna zeven meter dus! Je denkt dan vast de pixels wel te kunnen tellen maar dat is niet het geval. Zelfs terwijl het scherm zo groot is heb je een 4K ultra HD-resolutie en 800 nits (een mate van helderheid). Even snel je tv ophangen gaat niet gebeuren het bakbeest weegt ruim 800 kilo.

C Seed en Porsche

Het merk CSeed maakt voornamelijk outdoor televisies, perfect voor het geval je formule-1 in de tuin wil kijken. Sommige producten van het merk worden in samenwerking met Porsche Design gemaakt. De C Seed 201 is daar een voorbeeld van, zie een kek (wel oud) filmpje van de 201 hieronder. Doe ons er maar twee.

490.000 euro

De nieuwe C Seed 262-inch tv hoort gewoon binnen te staan en kost je om precies te zijn 490.000 euro. Naast een normale tv-aansluiting heeft het toestel een ingebouwde mediacenter en speakers die niet zouden misstaan in een bioscoop. Check alle technische eigenschappen HIER.  Mocht je de tv uitzetten dan kan het nog dienen als kunstwerk door een speciale cover. Meer informatie en aanschaffen doe je HIER.

https://www.youtube.com/watch?v=5PmwDbkaeJs