President Obama heeft dit nieuwe optrekje aangeschaft

Zijn presidentschap zat er begin dit jaar op dus het werd hoogtijd om te verhuizen. Nadat president Obama klaar was met...

Zijn presidentschap zat er begin dit jaar op dus het werd hoogtijd om te verhuizen. Nadat president Obama klaar was met zijn vakantie en verplicht het Witte Huis had afgestaan aan de Trumpaloompa besloot hij het huis dat hij al sinds januari huurde maar gewoon aan te schaffen. De totale prijs? Iets meer dan acht miljoen dollar. Inmiddels is de koop rond en mag hij zich voor het eerst sinds lange tijd weer huiseigenaar noemen. Zijn nieuwe huis staat net als het Witte Huis in Washington D.C.

Lees ook: Zomertip: kies het ruime sop met deze jacuzzi-boot

Het huis bevat negen slaapkamers en acht badkamers. Voldoende ruimte dus om de kinderen en hun honden kwijt te kunnen terwijl je een kamer overhoudt waar je je even in kunt terugtrekken. We zien Obama al zitten in zijn gloednieuwe mancave. De voormalige eigenaar was overigens toevallig de persvoorlichter van Bill Clinton. Kleine wereld is het ook.

Het huis heeft een klassieke uitstraling maar is van alle moderne gemakken voorzien, de tuin is omheind met een flink hek zodat zowel de privacy als de veiligheid van de familie gewaarborgd zijn. Obama mag Ivanka Trump (de dochter van Trump) en Jeff Bezos (oprichter Amazon) tot zijn buren rekenen. Aardig buurtje dus.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="203033,203035,203037,203039,203041,203043,203045,203047,203049,203051"]

 

 

Bron: Forbes