De meest sexy importwagens van 2018

Heb je er wel eens aan gedacht om een auto te importeren? Of stiekem alleen over gedroomd? Wij helpen je graag bij die dagdroom. Hierbij de vijf meest sexy importwagens van 2018.

De meest sexy importwagens van 2018

1. Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

 

Wat een plaatje! Deze zwarte cabriolet heeft als bouwjaar 2018. Hij heeft een vermogen van 630 PK. Het is een automaat en hij rijdt op benzine. Van binnen heeft hij een designo lederen bekleding. Rijd jij hier vanavond in je dromen mee weg?

2. McLaren 720S

 

Is deze bak meer wat voor jou? Deze grijze automaat rijdt op benzine en heeft een vermogen van 719 PK. Zie jij jezelf hier wel in wegrijden? Dan moet je wel zo'n drieënhalve ton neerleggen. Maar dan heb je ook wat!

3. Bentley Continental

Is wit meer jouw kleur? Dan droom je vast van deze Bentley. De witte cabrio is een automaat, rijdt op benzine en heeft een vermogen van 642 PK. Hoe sexy klinkt dat?!

4. Ferrari 488 GTB

Hier slaat ons hart wel van op hol. In deze rode bak van Ferrari rijd jij niemand ongezien voorbij. Als dit geen eyecatcher is... Deze automaat rijdt op benzine en heeft een vermogen van 670 PK. 

5. Audi R8

Een mooie om het rijtje mee af te sluiten: de Audi R8. Deze zwarte cabrio rijdt op benzine, heeft een vermogen van 610 PK en is automaat. Je telt er een kleine drie ton voor neer, maar dan heb je ook wat!

Waar we al dit moois gevonden hebben? Op Dasimport.nl!