Jaimie Vaes wordt ambassadeur van vodkamerk

Een jaar geleden zette Jaimie Vaes een trend door als eerste BN’er sinds 2013 naakt te poseren in Playboy. Nu heeft ze een nieuw plan: samen met haar vriendin Olcay Gulsen wordt ze ambassadeur van Grey Goose Altius. 

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op: Grey Goose
jaimie vodka

Grey Goose heeft op feestelijke wijze hun nieuwe vodka gelanceerd: Grey Goose Altius. Dit is de allereerste premium vodka die de hoofdrol gaat spelen bij de meest exclusieve feesten en events. Het feest vond onlangs plaats op Ibiza, waar onder anderen DJ Idris Alba de allerlekkerste plaatjes draaide. Ook Olcay Gulsen en Jaimie Vaes waren aanwezig tijdens de lancering van de nieuwe vodka.

Tijdens het exclusieve lanceringsfeest werden de vips, waaronder zoals gezegd dus Olcay Gulsen en Jaimie Vaes, ondergedompeld in de vibe van de super premium Grey Goose Altius, waarvan ze als een van de eersten mochten genieten. De avond werd aangekleed met sets van Idris Elba, de Ibizaanse DJ Doorly, Rudimental's King Crowney en DJ Aniurks. Een afterparty vond plaats in de luxe nachtclub Club Chinois, waar de Altius-cocktails vloeiden tot in de vroege uurtjes.

Handgebottelde vodka

De nieuwe Grey Goose Altius is een handgebottelde vodka in beperkte oplage, die de zeldzame luxe van de Franse Alpen weerspiegelt. Altius is gemaakt met water uit een natuurlijke bron in de Alpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gletsjer filtratie die dertig keer langzamer is dan bij de originele Grey Goose. Door de combinatie van deze unieke werkwijze en natuurlijke effecten van temperaturen op grote hoogte ontstaat een opmerkelijk zachte vodka. Grey Goose Altius is ontworpen om puur, diep gekoeld of on the rocks te worden geserveerd.

Met het lanceringsfeest op Ibiza als aftrap, wordt de nieuwe Grey Goose Altius nu op de kaart gezet in Europa's grootste en meest luxueuze zomer hotspots, waaronder Mykonos, Saint Tropez en Porto Cervo. Later dit najaar zal Altius zijn debuut maken in Londen, Parijs en de VS. Vanaf september kunnen alle Nederlandse liefhebbers de superieure vodka in de club bestellen. Altius is beschikbaar in 700 ml en 1.75 L.

Naakt in Playboy

Afgelopen augustus poseerde Jaimie Vaes naakt in Playboy op liefst zestien pagina’s én op de cover. De Playmate-serie stond op de bucketlist van Jaimie: ‘Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois te neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.’

Goodlife
  • Amanda Elise K. & Grey Goose