Sex on Drugs Test: ‘Ineens wilde ik alleen nog maar hard & stevig’

Sinds seks en drugs bestaan, experimenteren mensen al met drugs om hun seksuele ervaring te verbeteren. Maar is seks écht leuker onder invloed van drugs? Onze Robyn nam de proef op de som en testte erop los.

seks met drugs op

Nog geen seconde zit ik op het toilet, of mijn partner verschijnt in de deuropening van de badkamer. ‘Ik houd het niet meer. Je moet nú terugkomen. Ik barst bijna uit elkaar, zo geil ben ik.’ Hij lijkt niet te overdrijven. Zijn piemel staat fier omhoog. Zo hard heb ik hem nog nooit gezien. Tijd om goed en wel te plassen tijdens onze seksmarathon – die nu al zeker drie uur gaande is – krijg ik niet. Hij ontvoert me nog net niet terug naar de slaapkamer en voor ik het weet lig ik weer op, naast en onder hem.
Nee, mijn partner en ik zijn niet spontaan in Duracell-konijntjes veranderd. En nee, dit is ook geen louche verkooppraatje voor een of ander niet bestaand wondermiddel dat veelal wordt aangeprezen tussen de advertenties op PornHub. We hebben vlak voor de seks drugs gebruikt, in dit geval GHB, waardoor we de hele nacht stevig kunnen doorwippen zonder uitgeput te raken en bovendien ieder orgasme intenser beleven. Ik kan je vertellen dat dat niet alleen lekker klinkt, maar dat ook was.

Zo begint het verhaal van verslaggeefster Robyn, die voor Playboy seks had met vijf verschillende drugs op.

Mijn libido is van nature vrij hoog. Wat kunnen drugs daar nou nog aan verbeteren?

Seks onder invloed van drugs speelt zich haast altijd af achter gesloten deuren. In de slaapkamer, in darkrooms of op besloten seksfeestjes. Ik had weleens van chemsex (seks met drugs) gehoord, maar was er totaal niet bekend mee. De enige ervaring die ik met drugs heb, is met vrienden gebruiken in een club of op een festival. Daar blijft het bij. Bovendien: mijn libido is van nature vrij hoog. Wat kunnen drugs daar nou nog aan verbeteren?
Een hoop, zo zal later blijken. Want wanneer ik gevraagd word om te schrijven over seks in combinatie met drugs, moet ik er zelf ook aan geloven. Je kunt natuurlijk niet vertellen of een goede beurt daadwerkelijk leuker wordt met drugs op – of dat je al die pilletjes, poeders en andere chemicaliën lekker achterwege kunt laten – zonder zelf de proef op de som te nemen.

Vervolgens gaat Robyn testen, samen met haar partner. We volstaan hier met één test, voor de rest moet je toch echt ons juninummer kopen.

Test 1. Speed.
Mijn partner en ik zijn niet vies van een beetje ruige seks. De laatste tijd experimenteren we wat meer met BDSM. Laat speed daar nou net uitstekend bij passen. Het wordt ook niet voor niets ‘pep’ genoemd. Je krijgt er een enorme dosis energie van. Op de dansvloer uit dat zich normaal in urenlang stevig doordansen, nu kwamen we in een rush waardoor we ineens vier uur lang stevig doorneukten. Onverzadigbare seks, dat is hoe ik onze seks tijdens het gebruik van speed het beste kan omschrijven. We begonnen beiden met een flinke sleutelpunt en namen nog twee keer bij. In tegenstelling tot bij andere drugs die we gebruikten, had ik hier geen last van huidhonger of behoefte aan intimiteit en romantiek; ik wilde alleen maar harde, stevige seks. En dat is precies wat je krijgt met speed. Enige nadeel: het lukte me deze avond niet om een orgasme te krijgen, mijn partner ook niet. Slapen gaat ook minder door dit middel, zeker wanneer je een aantal keer bijneemt.

Ons juninummer, met naast de Sex on Drugs Test ook Youri Mulder, Reinier Zonneveld en Martin Lawrence, ligt nu in de winkel.
Reportages
  • Eva Desjardins