'Mannen willen ochtendsex, vrouwen liever avondsex'

[dropcap size=small]A[/dropcap]ls je de resultaten bekijkt van het volgende onderzoek dan vraag je je af waar baby's eig...

[dropcap size=small]A[/dropcap]ls je de resultaten bekijkt van het volgende onderzoek dan vraag je je af waar baby's eigenlijk vandaan komen. Er is namelijk onderzoek gedaan naar wanneer mannen en vrouwen het liefste sex hebben. Daaruit is gebleken dat mannen liever 's ochtends de liefde bedrijven, en vrouwen liever 's avonds.

/ Ochtendsex versus avondsex

Volgens een kersverse studie hebben mannen het liefste sex aan het begin van de ochtend, rond 07.54 uur. De vrouwen willen echter totaal wat anders en hebben pas in de avond om 23.21 uur zin om van bil te gaan. Dit verschil kwam naar voren na een onderzoek waar ruim 2.000 mensen aan deelnamen. Tussen 6 en 9 uur 's ochtends bereikt het libido van de man het hoogtepunt, bij vrouwen duurt dit een stuk langer. Dames komen pas op stoom tussen 11 elf 's avonds en 2 uur 's nachts.

/ Doordeweeks even gas terug

Twee derde van de vrouwen en de helft van de mannen gaven net zoveel sex als hun partner te willen, maar door de week zijn deze verschillen veel groter. Hoewel er over het algemeen dus een groot verschil is in het seksuele ritme van mannen en vrouwen, slagen de meesten er wel in een partner te vinden met gelijkgestemde seksuele interesses, aldus Richard Longhurst, mede-eigenaar van Lovehoney dat de studie uiteenzette.

[video_ad]