'Koffie helpt bij krijgen van erectie'

[dropcap size=small]V[/dropcap]ooral voor mensen met een kantoorbaan is dit goed nieuws, koffie helpt bij het krijgen va...

[dropcap size=small]V[/dropcap]ooral voor mensen met een kantoorbaan is dit goed nieuws, koffie helpt bij het krijgen van een erectie. Een recente studie van de Texas Health Science Center University in Houston laat zien dat mensen die overdag twee á drie koppen koffie drinken minder last krijgen van een erectie stoornis dan mensen die helemaal geen koffie drinken. Hard werken krijgt ineens een hele andere betekenis..

/ Hard werken met een bak koffie

De medische verklaring voor dit fenomeen ligt nogal ingewikkeld, maar toch doen we een poging om het jullie uit te leggen. De cafeïne in koffie heeft een aantal effecten waaronder dat er door de slagaderen en de gladde spier meer bloed gaat stromen. Omdat de penis voor een groot deel uit spier bestaat, komt er meer bloed in de penis terecht waardoor deze stijf wordt. Dus, hoe meer koffie je drinkt, des te meer bloed gaat er door je lichaam stromen waardoor je penis sneller omhoog komt. Neem gerust nog een bakje.

/ Liefst zwart

Volgens het onderzoek is ook het drinken van zwarte koffie het beste. Geen melk, geen suiker, gewoon pure zwarte koffie en je gaat als de brandweer. En aangezien de zomer voor de deur staat is een ijs-koffie misschien ook geen verkeerd plan. Dat het maar een hete zomer mag worden.

[video_ad]