Must-do verzorgingsrituelen voor mannen – volgens vrouwen

Wees niet bang, we willen echt geen dandy van je maken. Maar we hebben een aantal tips ontvangen van het andere geslacht...

Wees niet bang, we willen echt geen dandy van je maken. Maar we hebben een aantal tips ontvangen van het andere geslacht die we graag met je willen delen. Vergroot je kansen bij de dames door simpelweg een beetje op jezelf te letten. Van deze verzorgingsrituelen willen de dames echt niet dat je ze overslaat.

/ Haal je neus- en oorhaar weg

Gruwel nummer één als het gaat om afknappers voor vrouwen: een lange haar die uit de neus van haar gesprekspartner steekt. Je kunt erop rekenen dat ze zich niet meer op jullie gesprek kunt focussen, dus vergeet die flirt maar. Ga even in de weer met een pincet of koop een trimmertje om het ongewenste haar weg te halen. Een investering die zich vanaf het eerste gebruik al heeft terugbetaald.

/ Werk je wenkbrauwen bij

Vind je het gek dat mensen vaak aan je vragen waarom je boos bent? Zo’n unibrow kan een compleet verkeerde indruk geven en erg sexy vinden vrouwen ‘m niet. Als ze groter zijn dan de staart van de kat van de buren, wordt het hoog tijd om de snoeischaar erbij te pakken. Regelmatig je wenkbrauwen bijwerken, zorgt voor een veel meer verzorgde uitstraling, wat niet allen bij de vrouwen van pas komt (denk bijvoorbeeld ook aan je werk). Enne, dacht je dat die van Tom Hardy au naturel waren?

/ Scrub it off

Het is echt niet zo gay als het klinkt. En een bijkomend voordeel voor ons: we hebben niet van die fancy smeerseltjes ‘nodig’ die vrouwen gebruiken om de laag dode huidcellen te verwijderen. Laat hun maar smeren met die smeerseltjes uit alle hoeken van de wereld. Gewoon zout of suiker met een beetje olijfolie werkt net zo goed om je huid weer te laten ademen. Je ziet er een stuk stralender uit en vrouwen zullen niet meer van je af kunnen blijven.

[video_ad] Lees verder >>

/ Smeer ‘m

We hate to break it to you, maar die mannencrèmes zijn er niet voor niets. Stap over je trots heen en haal gewoon zo’n potje smeersel van een mannenlijn. Vrouwen houden van verzorgde mannen, dus als jij van mening bent dat smeren alleen iets is voor de motor van je auto, think again. Oh, en nog een handigheidje: je hebt tegenwoordig ook gezichtcrèmes met ingebouwde zonnebrand. Wel net zo handig.

/ Denk aan je hoofdhaar

Je kapsel bepaalt in grote mate je uiterlijk en vrouwen vinden weinig zo slonzig als een man die zijn manen niet verzorgt. Plan eens in de zoveel tijd een bezoek aan de kapper in en als je de deur uitgaat, zorg er dan voor dat je een portie gel erin hebt gesmeerd. Heb je hier echt geen zin in, dan kun je je altijd nog het kapsel van The Rock aanmeten. Moet je ook wel bijhouden, natuurlijk.

/ Sla handen en voeten niet over

Verwijder overtollig eelt, werk je rouwranden weg en knip zo nu en dan je nagels. Vrouwen zijn nou eenmaal gericht op details en met keurig verzorgde voeten in je zomerse slippers, scoor je gelijk de jackpot aan bonuspunten. Laat die zomer maar komen!