Een rosé gouden privéjet, wit is immers ook zo saai

Als je een beetje geld hebt dan neem je geen genoegen met de standaard uitvoeringen van deze wereld. Een Bentley krijgt...

Als je een beetje geld hebt dan neem je geen genoegen met de standaard uitvoeringen van deze wereld. Een Bentley krijgt een matzwarte wrap, je Porsche een gepersonaliseerde upgrade. En je vliegtuig? Die moet gewoon keihard blingen.

De Cobalt Valkyrie-X is een van de snelste en veiligste piston-vliegtuigen ter wereld. De privéjet is geïnspireerd door klassieke gevechtsstraaljagers, maar ziet er een stukje luxer uit. En sinds deze week kun je kiezen voor een rosé gouden kleur. Belachelijk fout, maar wel lekker.

Lees ook: 4 auto's die binnenkort over je huis heen vliegen

Het interieur bestaat uit handgemaakte, kalfslederen stoelen en je kunt met gemak vijf mensen en een piloot in het voertuig kwijt. Natuurlijk is er een specifieke opslag voor golfclubs, ski's en koffers.

De maximale snelheid is dankzij de 350 pk sterke motor 370 kilometer per uur en het bereik is 1.850 kilometer, dus je kunt bijna op en neer naar Monaco.

De originele versie (zwart of zilvergrijs) is al een jaar beschikbaar, deze bling-bling-versie is net aangekondigd. Vanaf begin 2017 hier verkrijgbaar. De exacte prijs is niet bekend, maar wat doet die er ook toe. Geld zat.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="177169,177177,177171,177173,177175"]