Dj Sidney Still draait door!

Dj Sidney Still is sinds een paar jaar een vertrouwde en populaire naam in het Amsterdamse uitgaanscircuit.

Dj Sidney Still draait door

Vooral zijn vaste avonden in de bovenzaal van de meer dan bekende club Disco Dolly zijn op dinsdag (!) en vrijdag populaire hotspots waarbij je maar beter vroeg in de rij kan gaan staan om binnen te komen. Opmerkelijk is dat de inmiddels 49-jarige publiekslieveling pas sinds vier jaar geleden uit het niets zijn aantreden maakte nadat hij 14 jaar daarvoor zijn koptelefoon aan de wilgen had gehangen. In de jaren '90 was Sidney een van de vaste dj's van het legendarische Dansen bij Jansen, maar stopte omdat zijn andere carrière een vogelvlucht nam. 

@backlink(209385)

En die andere carrière was op z'n minst opmerkelijk. Als programmamaker en artiestenmanager had de dj, die in het dagelijks leven Sidney Brandeis heet, veel succes. Zo was hij het brein achter het destijds populaire programma Brutale Meiden, waarbij presentatrices Tatum en Jennifer eind jaren '90 al deden waarmee veel vloggers nu origineel mee denken te zijn, en was hij betrokken bij diverse series en films als Costa! en Volle Maan. Daarnaast begeleidde Sidney diverse artiesten als o.a. Froukje de Both, Georgina Verbaan en zelfs John Kraaijkamp senior.

Maar het waren vooral de vernieuwende publiciteitsstunts waar hij bekend om stond en bakken met media-aandacht mee scoorde. Albert Verlinde noemde hem een pionier en volgens GeenStijl was hij de man die alles wist. Ook in de wereld van Playboy was Sidney geen onbekende en was hij jarenlang manager van diverse Playmates van het Jaar. En dit was nog maar het topje van de ijsberg uit zijn 20 jarige carrière in de showbizz. En toch stapte Sidney begin 2014 uit het vak, naar eigen zeggen omdat hij de liefde voor het spelletje kwijt was, die hij achter de draaitafels als Dj Sidney Still kennelijk wel weer vond. En met succes. Naast zijn succesvolle clubavonden is de voormalig artiestenmanager ook een veelgevraagd dj tijdens chique diners. 

Meer over Dj Sidney Still vind je op zijn Facebookpagina. Je weet nu dus waar het feest is. 

 Sidney Still