In deze bar wordt je drankje gemaakt door robots

Dertig juni opent 's werelds eerst echte robotbar. Nee dat is geen bar speciaal voor robots maar een bar waar je enkel b...

Dertig juni opent 's werelds eerst echte robotbar. Nee dat is geen bar speciaal voor robots maar een bar waar je enkel bartenders van de mechanische soort achter de bar aantreft. We hopen om eerlijk te zijn dat het bij één bar blijft en dat de trend begrenst blijft tot een geinige gimmick. Mocht je de komende zomer in Las Vegas zijn, neem dan een kijkje bij de Tipsy Robot aan de Strip en laat ons vooral weten of de cocktails zich staande kunnen houden tegenover die van de menselijke tegenhangers.

Lees ook: 2017 het jaar van de seksrobot

Als goed is zouden de robots daadwerkelijk mixen, schenken, garneren en kunnen ze fruit snijden. Lijkt ons wat onpersoonlijk maar noem ons geintrigeerd.  Je neemt als gast plaats aan tafel en plaatst je bestelling via een tablet. De bar belooft dat je binnen anderhalve minuut jouw drankje in de hand hebt. Dat zou een aardige tijd moeten zijn maar we zijn pas echt onder de indruk wanneer ze ook kunnen dienen als psycholoog net als een echte bartender. Eerder verschenen er ook al robotbartenders op het cruiseschip Quantum of the Seas. Scheelt je wel het geven van fooi.

https://www.youtube.com/watch?v=TBF7EE2xnN4