Dit is wat je allemaal kunt maken met epoxy giethars

Ben jij creatief en vind je het leuk om zelf allemaal dingen te maken? Dan is epoxy giethars absoluut iets voor jou.

epoxy

Van het maken van je eigen onderzetters tot het opvullen van de eettafel, met epoxy giethars kun je echt alle kanten op. Naast dat het ontzettend leuk is, blijft ook de kwaliteit ontzettend goed. Zo zijn er bijvoorbeeld voorbeelden van tafels die ook na 10 jaar nog prachtig zijn. Dus wil jij op een regenachtige zondag iets leuks te doen hebben, lees dan snel verder!

Meubels

Wanneer je zelf handig bent met meubels, dan is epoxy giethars de perfecte manier om je meubels net even wat specialer te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een epoxy tafel, waarbij je een deel van de tafel als het ware uitslijpt en voorzien van een laag epoxy giethars. Het leuke aan deze giethars, is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je hier invulling aan geeft. Waar de een het liefst een neutrale kleur heeft, kun jij bijvoorbeeld kiezen voor blauw met wat gouden glitters voor een wat meer zomers effect. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je het goed laat uitharden. De bovenste laag kan namelijk wel hard zijn, maar dat zegt nog niets over de lagen daaronder. Houdt er daarom wel rekening mee dat het al snel zo’n 12 tot 24 uur per centimeter kan duren, dan weet je zeker dat het goed hard is en niet kan beschadigen.

Onderzetters

Een andere manier waarvoor epoxy giethars ontzettend wordt gebruikt, is voor onderzetters. Hoe leuk is het om je eigen set met onderzetters te maken of om hier ook daadwerkelijk je werk van te maken. Steeds meer mensen shoppen namelijk online, dus waarom niet een webshop beginnen met je eigen onderzetters? Het enige wat je nodig hebt is een aantal mallen en wat hars, en verschillende kleuren glitters, zodat je je eigen creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten. Deze vorm noemen we ook wel resin art en is de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet alleen is het ontzettend leuk, maar doordat het vrij gemakkelijk is ook laagdrempelig. Natuurlijk heb je er altijd een paar creatieve geesten bij die een waar kunstwerk maken, maar voor de doorsnee onderzetters kun je hier ook als beginner prima mee uit de voeten.

Sieraden

Wat is er nu leuker dan als vrouw je eigen oorbellen te kunnen maken? Ook dit kan allemaal met epoxy giethars. Afhankelijk van wat je wil, zijn er allerlei verschillende mallen verkrijgbaar, waarmee je je eigen paar oorbellen kunt maken. Net als bij de onderzetters, zien we ook hier dat het niet alleen voor eigen gebruik populair is, maar ze ook vaak worden verkocht via social media of Etsy, wat ook steeds populairder wordt. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je ter aanvulling wel de pinnetjes nodig hebt, waarmee je de oorbellen uiteindelijk door je oren kunt doen.

Style
  • 24Webvertising.nl
  • Pixabay.com