Top 15: Zo maak jij indruk op dames

Altijd maar zeuren en zaniken over waar je je aan ergert. Klagen over wat nu weer het bloed onder je nagels vandaan haal...

Altijd maar zeuren en zaniken over waar je je aan ergert. Klagen over wat nu weer het bloed onder je nagels vandaan haalt. Don’t! Vrouwen vinden het aanhoren van jouw klaagzang totaal niet aantrekkelijk. We irriteren ons allemaal wel eens, maar houd dat lekker voor jezelf. Playboy zet 15 do’s voor jou op een rij, zo maak je wél een goede indruk op de dames.

15. Aardig zijn tegen personeel

Be nice! Een vrouw vind het leuk als je aardig bent tegen de kassière of winkelmedewerkster. Schiet niet direct uit je slof als jouw favoriete kaas er niet meer ligt of als dat leuke overhemd er niet meer in jouw maat ligt, dat is niet hun schuld.

14. Aardig zijn tegen ouderen

Pak ook je schoonouders even mee in deze categorie. Je aardig en positief opstellen tegenover de ouders van je vriendin levert jou een heleboel plusjes op. Haar ouders vinden jou super en je liefde zal trots op je zijn! Zij zal jou vast belonen voor jouw voorbeeldige gedrag...

13. Bescheidenheid siert de mens

Niet iedereen hoeft meteen te weten dat jij de beste bent, dat kan je iedereen beter zelf laten ontdekken.

12. Doe wat met je leven

Werk, leer, heb hobby’s, doe iets! Ga niet op de bank zitten wachten tot het leven bij jou aanklopt, dan kan je nog lang wachten. Vrouwen vinden het leuk als je ondernemend bent.

11. Dierenvriend

Vrouwen vinden niks schattiger dan een vent met een puppy. Vraag me niet waarom, het is nou eenmaal zo. Stop dus met zeuren over die lelijke hond van de buren en geef hem eens een aai over zijn bol als ie langsloopt.

10. Lees boeken, kijk het nieuws

Niets erger dan een gesprek voeren met een onwetende dombo. Weet wat er gebeurt in de wereld, met intelligentie maak jij altijd indruk. Zorg wel dat je niet ineens betweterig wordt en alles wel even zal uitleggen, dat kunnen vrouwen dan óók weer niet waarderen.

9. Wees verzorgd

Besteed tijd aan je uiterlijk. Je hoeft er niet uit te zien als een supermodel, maar een frisse uitstraling is altijd fijn. Dus: Geen vieze of te lange nagels, ongekamd haar, afgetrapte schoenen, geen zichtbaar oor- of neushaar,  of vieze kleding.

8. Regel je zaakjes

Zaken op orde hebben is erg belangrijk. Zorg ervoor dat je financieel en emotioneel alles op een rijtje hebt.

7. Gentleman

Galant zijn is een enorme do. Houd de deur open, laat haar eerst bestellen in een restaurant, help haar uit jezelf met het openen van potjes groente, de afwas, je kent het wel. Nu nog doen!

6. Geef gul

Niet sexy: een man die altijd zijn hand op de knip houdt. Je hoeft niet altijd alles voor haar te betalen, maar bereken niet hoeveel ze jou nog verschuldigd is na een avondje uit.

5. Eerlijkheid duurt het langst

Open en eerlijk zijn vinden vrouwen prettig. Als ze erachter komt dat jij toch een beetje gelogen hebt, bijvoorbeeld over met wie jij nog hebt gechat terwijl jullie al aan het daten waren, dan ben je nog niet jarig. Wanneer ze vraagt of je haar nieuwe schoenen ook zo mooi vindt, dan mag je er wel een klein leugentje uitgooien: 'Ja uhm, heel apart, leuk lieverd...'

4. Niet constant op je mobiel bezig zijn

Staar niet constant naar het schermpje van je mobiel om te zien of je alweer een nieuw berichtje hebt. Zij zal zich onbelangrijk voelen.

3. Interesseer je in anderen

Praat niet continue over jezelf, maar interesseer je in andere mensen. Vraag hoe haar dag was in plaats van losbarsten over die verschrikkelijke vergadering die jij moest bijwonen. ‘Schat, ben je bij de kapper geweest?’

2. Spontaan

Spontaniteit is een must. Geef onverwachte complimentjes of neem haar op het laatste moment mee uit naar die vrouwenfilm die ze graag wilde zien. Ze zal versteld staan.

1. Humor

Wees grappig en creatief. Neem jezelf ook vooral niet te serieus, een beetje zelfspot mag wel. Samen kunnen lachen met een man is één van de belangrijkste eisen, die vrouwen hebben!