Deze week in sex: de lekkerste weervrouw ter wereld

Omdat het zaterdagmiddag is. Omdat het geen barbecueweer is. Omdat de zomer bijna voorbij is. En omdat we er zin in hebb...

Omdat het zaterdagmiddag is. Omdat het geen barbecueweer is. Omdat de zomer bijna voorbij is. En omdat we er zin in hebben: een gloednieuwe Week in Sex!

/ Borsten en lovehandles

Het regent onderzoeken aan de andere kant van het Kanaal. Daar zijn ze er bijvoorbeeld achter gekomen dat de cupmaat van Britse vrouwen binnen tien jaar behoorlijk gegroeid is. Gemiddeld gingen de dames van een 75B naar een 80D. De borsten zijn dus blijkbaar niet het enige dat is gegroeid. De onderzoekers schrijven de groei toe aan onder andere een verschillend dieet en meer cosmetische ingrepen.Diezelfde Britse vrouwen gaven ook aan dat ze hun beste bedpartner niet vonden in een gespierde man, maar juist eentje met een paar pondjes meer. Maar liefst 38% heeft liever zo’n man in de slaapkamer dan een met een afgetraind lijf. De reden? Ze hebben meer oog voor het genot van de vrouw en zijn tederder dan hun gespierde medeman in de slaapkamer. Dus mannen, laat die lovehandles maar wapperen!

/ Eva niet op de bank

De meest sexy teamdokter in het wereldwijde voetbal staat aan de kant. José Mourinho kon het niet hebben dat Eva Carneiro het veld op kwam (op verzoek van de scheidsrechter) om spits Eden Hazard te verzorgen. In zijn ogen benadeelde ze het team toen ze met een paar minuten op de klok het team benadeelde in de kans op een 3-2 overwinning. Na een stevige tirade besloot hij dat er voorlopig geen plek meer is voor haar op de bank van Chelsea. Het enige wat wij erover kwijt willen is: wij zijn dan wel geen voetballers, maar ook de mannen van de Playboy hebben zo af en toe verzorging nodig.

[video_ad]

/ Karma

En de prijs voor de beste snapchatbackfire van de week gaat naar deze dame. Als ze probeert haar ex-vriend te grazen te nemen, krijgt ze het dubbel zo hard terug.

Karma is a bitch.

/ Daar is ze weer

We hebben weer een excuus gevonden om het over Yanet Garcia te hebben. De mooiste weervrouw van in ieder geval het noordelijk halfrond instagramt erop los, vooral tijdens het sporten. En daar worden wij erg blij van.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="140655,140657,140659,140661,140663"]Wil je de prachtige rondingen van Yanet in beweging zien? Kijk dan nog maar even naar dit filmpje.

https://youtu.be/ePG6zUYvUZg