Laat je verleiden door Rolls-Royce

Het is alsof deze auto met een sexy stem haar naam in je oor fluistert: "Dawn". Ze lacht en knipoogt verleidelijk. Rolls...

/Verleidelijke Horsepower

Met deze volledig vernieuwde 4-zits cabriolet wil Rolls-Royce een jongere generatie aanspreken. Het nieuwste stukje stijl en elegantie van de nouveau riche is maarliefst 5,28 meter lang en komt in midnight sapphire blauw met mandarijn-kleurige bekleding. Het zou geen Rolls zijn als het interieur niet perfect was afgewerkt met de nieuwste technologie en het meest luxe design. Onder de kap van de 2.560 kilogram wegende Dawn ligt een biturbo 6.6-liter V12, goed voor 563 PK.

/Een erotische tinteling

Van Sardinië tot Shanghai en van New York tot Monaco, Rolls Royce speelt in op een nieuwe sociale klasse van (multi)miljonairs. De naam Dawn verwijst dan ook naar een nieuwe dag, een nieuw begin. Als we Rolls-Royce mogen quoten:

"De frisheid van de dageraad in de vroege morgen veroorzaakt een erotische tinteling op de huid, en de zintuigen en passie ontwaken nu de dag begint.”

Dat klinkt al verleidelijk! Toch hebben we nog een klein probleempje met deze sexy PK's, het prijskaartje. De exacte prijs is nog niet bekend, maar dat er aardig wat nullen aan te pas komen laat zich raden.