Cameraman is even afgeleid door deze imposante borstpartij

Iedere cameraman zou afgeleid zijn door deze dame in weinig verhullend badpak. Voor het Spaanse programma Splash krijgen...

Iedere cameraman zou afgeleid zijn door deze dame in weinig verhullend badpak. Voor het Spaanse programma Splash krijgen bekende Spanjaarden een training in schoonspringen waarna ze zo sierlijk mogeljjk in het water moeten springen. Ja net zo fout als het programma Sterren Springen (ken je dat nog?) dus. Maar waar wij gedwongen werden om tegen het esthetische torso van Terror Jaap en Emile Ratelband aan te kijken krijgen ze in Spanje Patricia Martinez te zien.

Lees ook: De nieuwe trailer van Top Gear is toch weer hilarisch

Volgens de berichten uit de betreffende studio was het niet de bedoeling dat de cameraman zo zou inzoomen op de borstpartij van deze dame. Haar gezicht had juist in beeld moeten komen. Trouwens, Patricia Martinez was niet de enige die de moeite waard was om naar te kijken. Hoe slecht dit soort tv ook is, we voegen gewoon nog wat beelden toe waaruit blijkt dat ze in Spanje hun pulp tv goed weten aan te vullen met een hele hoop prachtig schoon en jazzdeuntjes.

https://www.youtube.com/watch?v=ZWZf7_yHWJY

https://www.youtube.com/watch?v=Yy32x___yok

https://www.youtube.com/watch?v=LV7U2XDgYMM