Ga eens slapen in een vijf miljoen-sterrenhotel

Je kunt zoals velen in je eigen bubbel leven maar beter is het om slechts naar een bubbel op vakantie te gaan. In dit Bu...

Je kunt zoals velen in je eigen bubbel leven maar beter is het om slechts naar een bubbel op vakantie te gaan. In dit Buubble Hotel (ze hadden een u over) kan je vertoeven onder niet vijf maar vijf miljoen sterren waarmee je, zodra je dat zegt, iedere nuchtere vriend lichtelijk in verwarring weet te brengen. Dit hotel is ideaal voor de mensen die wel in de buitenlucht willen slapen maar niet bikkel genoeg zijn om zijn of haar slaapzak daadwerkelijk in de sneeuw te willen leggen. Bijna iedereen dus.

Lees ook: Van IJsland tot Japan, dit zijn de meest bijzondere festivals ter wereld 

De bubbel waar je in ligt wordt continu geventileerd waardoor jij nieuwe zuurstof mag ontvangen en de luchtvochtigheid op een ideaal niveau wordt gehouden. Binnen is er voldoende ruimte voor twee bedden en in sommige bubbels kan je zelfs je kind kwijt. Dit is glamping op een manier die we wel kunnen waarderen.

De bubbels (buubbles?) liggen op anderhalf uur rijden van Reykjavik. Op zo'n dag als vandaag blijft het daar onwijs lang licht dis krijg je een slaapmasker bij je overnachting cadeau, kassa. We raden toch een trip in de winter beslist aan wegens de sterrenhemel, de sneeuw en de mogelijkheid om te kunnen genieten van het noorderlicht. Al valt een reis in de zomer ook niet af te raden, de vrouwen in IJsland zijn, zo weten we uit ervaring, immens mooi. Eigenlijk is dus iedere reis naar IJsland een goed idee.

Een nacht in de Buubble kost je ongeveer 220 euro.

Bubble Asta #glamping #iceland #outdoors #bubble #honeymoon #winter #northernlights #aurora #travel #nature #instagreat

Een bericht gedeeld door The 5 Million Star Hotel (@bubbleiceland) op

Una #iceland #travel #glamping

Een bericht gedeeld door The 5 Million Star Hotel (@bubbleiceland) op

UFO

Een bericht gedeeld door The 5 Million Star Hotel (@bubbleiceland) op